Rybářský rozcestník

Pomazánka z tresčích jater a vejce

Tresčí játra zamíchaná do našlehaného másla spolu s cibulí a natvrdo uvařeným vejcem.

1 náročnost
15 minut
  • 70-80 g tresčích jater
  • 100 g másla
  • 2 ks natvrdo uvařená vejce
  • 1 ks menší cibule
  • 1 ks citrónu
  • pažirka nebo pórek
  • sůl
  • Příprava

    1. Povolené máslo ušleháme do pěny
    2. Přidáme tresčí játra a na jemno nakrájenou cibuli
    3. Vše promícháme a postupně přidáme nastrouhaná vejce, pomazánku nezapomeneme osolit
    4. Zdobíme pažitkou nebo pórkem.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!