Rybářský rozcestník

Podoustev pečená na pánvi

Porce podoustve říční, osolené, potřené směsí cibule a petržele, opečené na pánvi na dobře rozehřátém oleji.

2 náročnost
20 minut
  • 800 g podoustve říční
  • 80 g oleje
  • 1 ks velké cibule
  • citrónová šťáva
  • čerstvá petrželka
  • sůl
  • Příprava

    1. Porce kuchyňsky zpracované podoustve na několika místech nařízneme
    2. Maso osolíme a potřeme směsí z na jemno posekané cibule a petrželky
    3. Pokapeme citrónovou šťávou a opečeme, po obou stranách, v dobře rozehřátém oleji.

    Poznámka

    Stejně můžeme připravit i kapra, cejna …

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.