Rybářský rozcestník

Plátek sumce na přírodní způsob

Jedná se vlastně o steak ze silnějšího plátku masa, mírně okořeněný, upečený pozvolna na troše dobře rozpáleného oleje.

2 náročnost
15 minut
sumec-steak-priroda3sumec-steak-priroda1
  • Rozpis na 1 porci:
  • 1 ks (150-200 g) silnější plátek sumce bez kůže
  • mletý černý pepř
  • koření na ryby
  • olej
  • sůl
  • Příprava

    1. Silnější plátek sumce osolíme, okořeníme kořením na ryby a mletým černým pepřem, necháme chvíli odležet
    2. Na troše oleje, na nepřilnavé pánvi, plátek sumce pozvolna opečeme pěkně na kůrčičku, z obou stran, nejlépe zaklopené
    3. Ihned po opečení podáváme.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.