Rybářský rozcestník

Pikantní ryba s kukuřičným salátem

Na oleji opečené filety z halibuta, servírované se salátem z kukuřice, fazolových lusků a dalších ingrediencí.

2 náročnost
30 minut
  • 4 ks filetů z halibuta
  • 2 lžičky koření na pečení a gril
  • olivový olej
  • Na salát:
  • 250 g mražených fazolových lusků
  • 200 g mražené kukuřice
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 hrst nasekaných koriandrových lístků
  • 1 ks malé červené cibule
  • mletý pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. V hrnci přivedeme vodu k varu, pak do ní vsypeme mraženou kukuřici i fazolové lusky a vaříme 4 minuty, poté scedíme, ochladíme pod tekoucí vodou, necháme okapat a dáme do mísy
    2. Přidáme oloupanou na drobno nakrájenou červenou cibuli, citronovou šťávu, na jemno nasekané koriandrové lístky, promícháme a ochutíme solí i pepřem
    3. Očištěné filety okořeníme po obou stranách Kořením na pečení a gril a pak v pánvi na rozehřátém olivovém oleji z obou stran zhruba 4 minuty opékáme
    4. Servírujeme s připraveným salátem.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!