Do kolečka svázaní pstruzi uvaření v mírně osolené vodě spolu s petrželovou natí.
Porce kapra obalené v pikantní mouce, osmažené v oleji dozlatova.
Porce tresky pokapané citrónovou šťávou, posypané solí a pepřem, potřené rozšlehaným vejcem a zasypané tvrdým sýrem, zapečené v troubě dorůžova.
Porce kapra opečené na oleji, podušené spolu se smetanou, cibulí a plátky mandlí.
Umleté zmrazené rybí filé smíchané s cibulí a mlékem, usmažené v klasickém trojobalu.
Marinované plátky tuňáka grilované na dřevěném uhlí.
Opečený mořský ďas podušený s rajčaty, česnekem, vínem a dijonskou hořčicí.
Rybí burgery připravené z konzervy tuňáka, kukuřice, sýra a cibule.
Pečený pstruh plněný orestovanou cibulí a česnekem.
Recept na grilovaného kapra připraveného na roštu nebo otevřeném ohništi.