Opečené rybí filé zapečené spolu se směsí z nadrobno nasekaných mandlí, cibule, citronové šťávy, česneku a koření.
Opečené porce kapra dušené s cibulí, rajčaty, paprikou, rajčatovým protlakem a česnekem doměkka.
Opečené porce kapra, polité smetanou, vínem a dalšími ingrediencemi, v troubě zapečené.
Ochucené plátky rybího filé zakapané kečupem, upečené v troubě spolu s cibulí a nakrájenou paprikou.
Lehce osolené, opepřené a petrželkou posypané porce kapra potřené nastrouhanou cibulí, pokapané citronovou šťávou, obalené v mouce a usmažené dozlatova.
Porce kapra potřené žampionovou směsí a obalené v těstíčku, upečené v troubě dozlatova.
Porce kapra upečené v alobalu spolu s bramborami, žampiony a kudrnkou.
Sekaná z rybí směsi, plněná žampionovou náplní a upečená v alobalu.
Ryba naplněná rohlíkem potřeným máslem s rozetřeným česnekem, grilovaná dozlatova.
Směs z pečeného rybího filé, brambor a dalších ingrediencí, usmažená ve tvaru placiček dozlatova.