Rybářský rozcestník

Okoun po maďarsku

Osolené ryby rozevřené hřbetem nahoru, upečené pokladené lupínky másla a dochucené červenou mletou paprikou.

2 náročnost
40 minut
  • 800 g okouna
  • 50 g másla
  • 10 g oleje
  • mletá sladká paprka
  • voda
  • sůl
  • Příprava

    1. Osolené okouny narovnáme rozevřené do zapékací mísy
    2. Pokapeme je olejem a poklademe lupínky másla
    3. Zastříkneme vodou a pečeme, v troubě vyhřáté na 180-190 °C doměkka, během pečení okouny pravidelně přeléváme šťávou z výpeku, případně podléváme vodou
    4. Na závěr pečení ryby silně posypeme paprikou a přelijeme šťávou.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.