Rybářský rozcestník

Karbanátky z tresky

Rozemleté maso z tresky restované na pánvičce.

2 náročnost
35 minut
  • 850 g vykuchané tresky bez hlavy
  • 80 g tuku na smažení
  • 50 g strouhané housky
  • 40 g cibule
  • 30 g tuku
  • 2 ks žemle
  • 1 ks vejce
  • mletý pepř
  • sůl
  • mléko na namočení
  • Příprava

    1. Připravíme si mletou hmotu podle výše uvedených ingrediencí, dochutíme ji pepřem a solí
    2. Rozdělíme ji na několik částí a tvoříme kulaté nebo oválné karbanátky
    3. Obalujeme je ve strouhané housce
    4. Rozehřejeme tuk a karbanátky na něm zvolna usmažíme po obou stranách do červena.

    Doporučení

    Podáváme s vařenými bramborami, bramborovou kaší, salátem z čerstvé zeleniny nebo sterilovaným zelím.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!