Rybářský rozcestník

Kapr ze staré tvrze

Podušené porce kapra v červeném víně spolu s hříbky, česnekem a kořením.

2 náročnost
45 minut
  • 4 ks porce kapra
  • 3 ks hříbků
  • 2 ks stroužky česneku
  • 100 ml červeného vína
  • 100 ml vody
  • 2 lžíce oleje
  • pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Očistíme si houby a nakrájíme na plátky, oloupaný česnek nasekáme na drobno
    2. Porce kapra zbavíme kůže, osolíme a pokapeme lehce olejem
    3. Poté si hrnec vytřeme olejem a vložíme porce kapra, houby, česnek, trošku soli a pepře, podlijeme vodou, vínem a vše dusíme na mírném ohni pod pokličkou doměkka
    4. Dušené porce kapra s houbami finálně dochutíme pepřem a solí, poté servírujeme.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.