Rybářský rozcestník

Cejn po řecku

Na rozpáleném oleji opečené půlky cejnů, povařené na cibulovém základě s kapkou červeného vína.

2 náročnost
30 minut
  • 800 g cejna
  • 80 g oleje
  • 60 g kečupu
  • 10 g cukru
  • 50 ml červeného vína
  • 1 ks větší cibule
  • voda
  • sůl
  • Příprava

    1. Osolené půlky ryb opečeme v rozpáleném oleji po obou stranách do červena
    2. Ryby vyjmeme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kečup, cukr a sůl, podle potřeby dolijeme horkou vodou a dusíme asi 15 minut
    3. Do omáčky vložíme opečeného cejna, přilijeme víno a vše krátce povaříme.

    Nejčtenější články

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.