Různě upravené brambory jsou k rybě velmi vhodná příloha. Ovšem bramborová kaše, ta, hlavně ke smaženému rybímu masu, je jedna z nejchutnějších příloh.
1 náročnost
30 minut
Bramborová kaše, smažené rybí filé.
Rozpis na 4 porce:
1 kg brambor
0,3 l mléka
2 lžíce másla
voda
sůl
Příprava
Oloupané brambory opláchneme pod studenou tekoucí vodou, okapané rozkrájíme na měnší kostky
V hrnci připravené brambory zalijeme vodou, dáme tolik, aby byly úplně potopené, pak vodu zahřejeme k bodu varu, osolíme, vaříme doměkka
Jakmile jsou brambory měkké, vodu slijeme, brambory rozmačkáme, až jsou sypké, pak je dochutíme máslem, zamícháme
Nakonec do brambor postupně zamícháme horké mléko, vymícháme jemnou kaši.
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Peruánský národní pokrm připravovaný ze syrových ryb, nejčastěji z tresky nebo halibuta. Může být použita i jiná bělomasá ryba. Existuje mnoho variant tohoto pokrmu oblíbeného ve střední a jižní Americe.
Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….
Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!
Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.