Rybářský rozcestník

Rybářské aktuality

Vodní plocha Písková Lhota u Poděbrad (rybářský revír 411 983) očima Rybářského rozcestníku

Nedávno jsem měl možnost strávit několik dní na pískovně u Poděbrad, kam mě pozval předseda SÚS Dušan Hýbner. Uskutečnili se tam totiž rybářské závody, konkrétně klání „O pohár předsedy Středočeského územního svazu“. Po samotných závodech jsem měl pak možnost čtyři dny zůstat v tomto krásném prostředí a také si zachytat. Hned první den jsem zažil setkání nejen s pěkným kaprem, ale především s úžasným jeseterem měřícím více jak 1 metr. A to jsem netušil, že si během mého pobytu, na této vodní ploše, vytáhnu ještě další dva metrové jesetery.

Číst článek

Závod v Šlapanicích

Místní organizace Šlapanice zve na rybářský závod, který se koná 4. 6. 2022 na Šlapanickém rybníku….

Číst článek

Uhříněveský splávek

ČRS, z. s., MO Uhříněves zve na 19. ročník dětského rybářského závodu „Uhříněveský splávek“, který se koná 4. 6. 2022 na rybníku Vodice (revír Říčanský potok 1)….

Číst článek

Pozvánka na feederový závod Grand Prix Čech 2022

Sekce LRU feeder při SÚS zve na pohárový závod mužů a žen Grand Prix Čech 2022, který se koná pod záštitou předsedy SÚS Dušana Hýbnera, ve dnech 24. – 26. 6. 2022 na revíru Labe 18….

Číst článek

Dětský den rybářských slavností s Jakubem Vágnerem

Krásný den, je mi ctí, abychom Vás, po dvouleté pauze, pozvali na Dětský den rybářských slavností s Jakubem Vágnerem, který se koná v sobotu 28.05.2022 od 9:00 na jezeře Katlov. Akce je pro všechny návštěvníky zcela zdarma!

Číst článek

Pozvánka na divizi a KP SÚS ve feederu – 1. kolo

ČRS, z. s., MO Český Šternberk zve na 1. kolo divize SÚS družstev a 1. kolo KP SÚS, která se konají 18. – 19. 6. 2022 na revíru Kačák 4 (411 033) v Kamenných Žehrovicích….

Číst článek

Dětské Rybářské závody na rybníku v Mostiskách

Český Rybářský svaz MO Letohrad pořádá dne: 21. 5. 2022 na rybníku v Mostiskách. Pro děti do 15 let…

Číst článek

XVI. Ročník rybářských závodů o živého čuníka

Český Rybářský svaz MO Letohrad pořádá v Lukavici na rybníku v Mostiskách, dne 28.5.2022…

Číst článek

O pohár předsedy Středočeského územního svazu se svedl boj tento víkend

Přes stovku příznivců rybářských závodů na feeder, položenou a plavanou s jedním návazcem a jednoháčkem si dalo dostaveníčko 14-15. května 2022 na vyhlášené vodní ploše Písková Lhota u Poděbrad. Ten se konal pod záštitou ministra zemědělství Zdeňka Nekuly. Perfektně připravené závody proběhly bez sebemenšího zaváhání pořadatelů v čele se samotným předsedou Středočeského ÚS pana Dušana Hýbnera. Vítěz závodu nachytal, podle pravidel závodu na jeden prut, více jak 60 kg ryb a to za pouhých 5 hodin. Rozdalo se cen v hodnotě 80 tisíc korun!

Číst článek

Při cestování do zahraničí nezapomeňte na pořádné cestovní pojištění

Chcete letos nahodit udici někde v zahraničí? Ať už se chystáte cestovat po EU nebo ještě dále do světa, neměli byste zapomenout na pořádné cestovní pojištění. Přeci jen neštěstí nechodí po domech, ale po lidech a případná nehoda nebo nemoc se vám může výrazně prodražit. Přitom chránit sebe i své blízké můžete už za pár korun denně! Pojďte se podívat, s čím vám může cestovní pojištění pomoci a jak jej nejlépe uzavřít.

Číst článek