Rybářský rozcestník

Rybářské aktuality

Grilujeme makrely – jak na to

Grilování ryb je disciplína, která vyžaduje určité znalosti, aby jste dosáhli tíženého efektu, připravit si chutnou, pěkně dozlatova ugrilovanou a hlavně nevysušenou rybu. I když se dá grilovat téměř každá vodní potvůrka, nejchutnější jsou ryby, které mají mastnější maso. Jedna z představitelů této kategorie je právě makrela.

Číst článek

Grilovaní ryb na venkovním grilu

Čerstvý kus ryby má mít při koupi fialové žábry, filety musí být tuhé, nesmí se do nich zabořit prst. To platí pro ryby kupované. My rybáři to máme trochu jednodušší, rybu si chytneme a tak máme čerstvost zaručenou, pokud tedy naše rodina nedostane chuť na nějakou tu mořskou potvůrku. A co se zamraženými rybami? Ty se již moc na gril nehodí, jen jako nouzovka! Grilujte raději čerstvé, jen chlazené ryby.

Číst článek

Jak se loví velké ryby v Britské Kolumbii

Rybaření v Britské Kolumbii je pro českého rybáře zážitkem, který si nepředstaví ani ve svých nejdivočejších rybářských snech. Nám se poštěstilo chytat v oblasti na zarybnění obzvlášť bohaté, v severních vodách Pacifiku na ostrově Vancouver Island.

Číst článek

Vkládání článků do administrace webu Rybarskyrozcesnik.cz pro VIP partnery

Stručný popis, jak se přihlásit a pak orientovat u nás v adminu. Návod je určený pro VIP partnery našeho webu!

Číst článek