Recepty, rady a tipy na skvělé nástrahy, tedy vše co přijde na háček a návnady, které vám ryby nalákají zrovna k tomu vašemu háčku.
87 dalšíchVyzkoušené recepty na pokrmy jak ze sladkovodních, tak i mořských ryb a dalších vodních živočichů. V této kategorii najdete recepty teplé a studené kuchyně, polévky z ryb a darů moře, klasické rybí vývary, tepelně zpracované, ale i za studena nakládané ryby ... jezte rybu nemá chybu! :)
1716 dalšíchHalibut má jemné maso bez kostí, chuťově se dá přirovnat k candátovi.
Rychlá minutka z filátek z tresky, ta jsou servírovaná s omáčkou připravenou z výpeku po opečené rybě připravenou z creme fraiche, bílého vína, chilli papričky a citronové šťávy.
Kdo na Vánoce nejí kapra, ale jinak má rád rybí pokrmy, může zkusit tuto rychlou monutku z filátek z lososa. Spolu s celerovým pyré připraveným ve výpeku po restované rybě chutná prostě skvěle!
Filety z jakékoli oblíbené ryby naplněné slaninovým špalíčkem a hustě posypané šalvějí. Zapečené se žampiony, cibulí a mrkví, nakonec zalité bílým vínem.
Zapečené filety se žampionovo-šunkovou směsí obohatí jídelníček všech, kdo mají rádi kapra, ale také například štiku či tresku, protože jakou rybu použijete, už je jen na vás.
Filety z kapra upečené v troubě spolu s plátky brambor a kolečky jarní cibulky, zalité smetanou.
Opečené kostky lososa obalené v sezamových semínkách, servírované na krekrech ozdobené majonézou, zakápnuté pikantní omáčkou.
Rillettes (čti rijet) je známá pomazánka z Francie vyráběná z různých druhů mas. Všechny variace jsou skvělé, ovšem z lososa je opravdu nepřekonatelná!
Čerstvé ústřice servírované s horkou bílou omáčkou. Podáváme jako teplý předkrm nebo jako mezichod.
Ústřice v pikantní omáčce zapečené se sýrem.