Recepty, rady a tipy na skvělé nástrahy, tedy vše co přijde na háček a návnady, které vám ryby nalákají zrovna k tomu vašemu háčku.
87 dalšíchVyzkoušené recepty na pokrmy jak ze sladkovodních, tak i mořských ryb a dalších vodních živočichů. V této kategorii najdete recepty teplé a studené kuchyně, polévky z ryb a darů moře, klasické rybí vývary, tepelně zpracované, ale i za studena nakládané ryby ... jezte rybu nemá chybu! :)
1716 dalšíchHrouzci upečení v troubě zalití domácí rajčatovou omáčkou.
Očištěné a vykuchané ryby opečené zprudka na pánvi, chvíli podušené spolu s cibulí, česnekem, mletou paprikou a nasekanými rajčaty.
Pomleté maso z tlouštů podušené na cibulce, podlévané vodou nebo rybím vývarem, ochucené paprikou, mletým kmínem a pepřem.
Na kostky nakrájené maso z tloušťů, opečené na cibulce a másle dochucené solí a paprikou, podušené, nakonec zalité zakysanou smetanou.
Na rozpuštěném másle opečené kousky štiky, obalené ve strouhaném sýru, zapečené v troubě spolu s cibulí, zalité kyselou smetanou a posypané zbylým nastrouhaným sýrem.
Porce štiky osolené, potřené sardelovým máslem, posypané citronovou kůrou, nakonec obalené v mouce, vejcích a strouhance, usmažené dozlatova.
Vykuchané plotice nadité směsí ze slaniny, cibule, česneku a puškvorce, upečené na zelných listech.
Vykuchaný a stažený mník podušený zalitý vínem a vodou, spolu se žampióny a cibulí, nakonec zapečený v troubě.
Omytí a vykuchaní ježdíci zbavení šupin, obalení v těstíčku z mouky, vajec a soli, pak ve strouhance, usmažení v rozpáleném oleji dozlatova.
Parmice upečené v troubě spolu s rajčaty a bylinkami.