Recepty, rady a tipy na skvělé nástrahy, tedy vše co přijde na háček a návnady, které vám ryby nalákají zrovna k tomu vašemu háčku.
87 dalšíchVyzkoušené recepty na pokrmy jak ze sladkovodních, tak i mořských ryb a dalších vodních živočichů. V této kategorii najdete recepty teplé a studené kuchyně, polévky z ryb a darů moře, klasické rybí vývary, tepelně zpracované, ale i za studena nakládané ryby ... jezte rybu nemá chybu! :)
1716 dalšíchFilety ze štiky osolené, okořeněné, potřené máslem smíchaným s nasekanou petrželkou, pokladené na sobě, zabalené do anglické slaniny, v alobalu spolu s cibulí upečené doměkka, servírované přelité smetanovou omáčkou s chutí a vůní po pomerančích a kari.
Nasekanými, solí a česnekem ochucenými bylinkami nadití pstruzi, zprudka opečení na pánvi na másle, zapečení v troubě hojně potření bylinkovo-česnekovou směsí.
Filety vykuchaného pstruha pokladené plátky citronu, česneku, zázvoru a másla, upečené spolu s cibulí, podlité vínem.
Hlavně připravit maso z bolena na tento recept zabere dost času a práce, ale budete odměněni chutnými voňavými rybími karbanátky, které v obchodě určitě nekoupíte.
Porce čerstvě naporcovaného kapra, odleželé ochucené solí, pepřem a citronovou šťávou, upečené v troubě doměkka spolu s houbami, paprikou, česnekem a pórkem, pokrm nakonec zjemněný smetanou.
Vždy dvě filety ze štikozubce, popřípadě i jiné ryby, okořeněné, potřené pestem a pokladené sušenými rajčaty a lístky bylinek, spolu zabalené do plátků sušené šunky, opečené zprudka na pánvi, pak dopečené v troubě doměkka.
Na tuku opečené v mouce a koření obalené filety z tresky, servírované spolu se zeleninou připravenou na pánvi ve výpeku po rybách.
Filety ze štiky potřené pastou z rozmarýnu, olivového oleje, citronové šťávy, papriky a soli, opečené na troše oleje a másle dozlatova.
Špičky z mletého masa, sardelek, vajec, strouhanky, housky a kaparů, spolu s paprikami na grilu grilované.
Porce štiky osolené a posypané kmínem, potřené máslem, na grilu grilované.